Byggforum 2017 – miljö och hållbarhet

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Byggforum 2017 – miljö och hållbarhet

9 maj 09:15 - 16:45

Välkommen till Byggforum 2017 – miljö och hållbarhet som är den nya mötesplatsen för alla i bygg- och fastighetsbranschen.

Konferensen presenterar strategier, verktyg och kompetens att hantera branschens miljö- och hållbarhetsutmaningar. Fokus ligger bland annat på hur giftfria, energieffektiva och transparenta byggprocesser kan uppnås. Dessutom undersöker vi hur fastighetsägare och investerare kommer att utveckla sina krav på hållbarhet och hur detta kommer att påverkar branschens olika aktörer.

Konferensen vänder sig till dig som är verksam i bygg och fastighetsbranschen och äger ansvar för strategi, affärsutveckling och/eller miljö- och hållbarhetsfrågor. Den är skapad med tanke på entreprenörer, materialleverantörer, fastighetsägare men också politiker och offentligt anställda tjänstemän inom stat, kommun och landsting.

Fastighetsägarna Sveriges vd Reinhold Lennbo kommer medverka som talare under Byggforum 2017.

Plats: Konferens 7A, Odengatan 65, Stockholm
Datum: 9 maj 2017
Tid: Kl. 09.15–16.45 och därefter mingel (registreringen öppnar kl. 08.00)
Arrangör: Aktuell Hållbarhet tillsammans med Byggvarubedömningen

Mer information och anmälan

Aktiviteter i maj


Till kalendern