Frukostmöte: Det digitala fastighetsbolaget

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Frukostmöte: Det digitala fastighetsbolaget

8 november 07:30 - 09:00

Har du förberett ditt fastighetsföretag för att få verklig nytta av digitaliseringen? Hur drar man upp en strategi för att skapa strukturerade flöden av fastighetsinformation? På Fastighetsägarnas och BIM Alliance gemensamma seminarium får du lyssna till inspirerande exempel på hur du bygger det digitala fastighetsbolaget.

Digitalisering av fastighetsbranschen sker allt fortare. Från PropTech som handlar om allt från olika tekniska system för att hantera fastighetsinformation till digitala plattformar för uthyrning av bostäder och lokaler. Samtidigt blir allt mer av hushållsapparater, system och maskiner uppkopplade både mot varandra och mot internet för att kunna utbyta information – det som brukar kallas sakernas internet eller på engelska Internet of things. 

För att fastighetsägare ska kunna ta del av utvecklingen krävs att fastigheten har rätt förutsättningar. Genom att koppla samman styr- och fastighetssystem med BIM (Byggnadsinformationsmodellering eller på engelska Building Information Modeling) kan såväl fastighetsägare som hyresgäster dra nytta av potentialen i digitalisering.

På frukostseminariet får vi lyssna till inspirerande exempel på strategier för att hantera dessa frågor och redan på ett tidigt stadium bygga det digitala fastighetsbolaget.

Anmäl dig till frukostmötet Det digitala fastighetsbolaget