Hållbart fastighetsföretagande – hur står sig de nordiska fastighetsbolagen i förhållande till resten av världen?

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

GRESB-seminarium: Hållbart fastighetsföretagande – hur står sig de nordiska fastighetsbolagen i förhållande till resten av världen?

27 oktober 08:00 - 09:30

Välkommen till ett frukostseminarium där du får ta del av resultatet från en världsomspännande benchmark av fastighetsföretagens hållbarhetsarbete

Under försommaren deltog över 800 fastighetsbolag i den världsomspännande hållbarhetsundersökningen GRESB, Global Real Estate Sustainability Benchmark. Antalet nordiska bolag som deltar har ökat stadigt och resultatet av årets undersökning har nyligen släppts. GRESB, Fastighetsägarna och Vasakronan inbjuder till ett frukostseminarium där resultatet kommer presenteras.


Fredagen den 27 oktober är du välkommen på ett frukostseminarium på temat GRESB och hållbart fastighetsföretagande. Roxana Isaiu, från organisationen GRESB, redovisar årets resultat, vilka trender som kan skönjas inom hållbart fastighetföretagande samt hur de nordiska bolagen presterar jämfört med företag i andra delar av världen.


Deltar gör även representanter från fastighets- och investerarsidan, som kommer att ge sin syn på varför hållbarhetsfrågorna är viktiga ur ett finansiellt perspektiv och hur det påverkar lönsamheten och risken i olika typer av investeringar.


Samtalet leds av Fredrik Wirdenius, vd Vasakronan.


Övriga talare/paneldeltagare:
Tobias Fransson, chef alternativa investeringar, Fjärde AP-fonden
Helena Lindahl, senior portföljförvaltare, Storerand/SPP
Maria Sandell, hållbarhetschef, Kungsleden
Hannamari Koivula, hållbarhetschef, Sponda

 

Tid: Fredag 27 oktober kl. 8.00-9.30. Frukost serveras 7.30-8.00
Plats: Fastighetsägarna Sverige, Atriumgården, Drottninggatan 33, Stockholm

Anmälan: Till anmälan GRESB-seminarium