Nominera unga ledartalanger till Guldhuset

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Nominera unga ledartalanger till Guldhuset

2011-01-19

Nu är det dags att nominera unga och ambitiösa ledartalanger till den årliga tävlingen ”Guldhuset – framgångsrika yngre ledare inom samhällsbyggarsektorn”.

Guldhuset delas ut av CMB i samarbete med Byggherrarna, tidningen Byggindustrin, Fastighetsägarna, Svensk Teknik och Design och Sveriges Byggindustrier. Priset syftar till att stimulera utvecklingen av ledare inom samhällsbyggnadssektorn genom att uppmärksamma och synliggöra goda föredömen.

Priset tilldelas en person som under flera år har utmärkt sig som god och framgångsrik ledare inom företaget och/eller i projekt avseende medarbetarrelationer, kundrelationer, förändringsarbete samt affärsmässighet och måluppfyllelse. Pristagaren bör inneha nödvändiga egenskaper som gör att hon/han kan verka som ett gott föredöme, ha uppenbar potential till fortsatt god utveckling som ledare och vara född 1976 eller senare.

Sista nomineringsdagen är den 15/2. Mer information: http://www.cmb-guldhuset.se/