Nominera unga ledartalanger till Guldhuset

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

2017 pristagare Dag Måhlstrand, Tyréns. Foto: Guldhuset/CMB

2018-01-12

Nominera unga ledartalanger till Guldhuset

Nu är det dags att nominera unga och ambitiösa ledartalanger till den årliga tävlingen ”Guldhuset – framgångsrika yngre ledare inom samhällsbyggarsektorn”. Guldhuset delas ut av CMB i samarbete med Byggherrarna, tidningen Byggindustrin, Fastighetsägarna, Teknik&Designföretagen och Sveriges Byggindustrier. Priset syftar till att stimulera utvecklingen av ledare inom samhällsbyggnadssektorn genom att uppmärksamma och synliggöra goda föredömen.

Priset tilldelas en person som under flera år har utmärkt sig som god och framgångsrik ledare inom företaget eller projekt särskild uppmärksammas förmågan att leda i gränsöverskridande samarbeten. Pristagaren bör inneha nödvändiga egenskaper som gör att hen kan verka som ett gott föredöme, ha uppenbar potential till fortsatt god utveckling som ledare och vara under 40 år.
 
Sista nomineringsdagen är den 20/2. Nominera din kandidat här!
 

 

Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera