Bli medlem

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Bli medlem i Fastighetsägarna

Vill du göra din röst hörd? Tillsammans kan vi uträtta en hel del - och göra bra affärer.

Som medlem i Fastighetsägarna får du förmåner och rabatter på en rad olika varor och tjänster, utvalda för att passa både det stora fastighetsbolaget och dig som äger en mindre hyresfastighet.

Fastighetsägarna är en stark och tydlig röst som företräder dig och dina kollegor i samhällsdebatten. Ju fler vi är desto större tyngd får våra argument och desto mer kan vi påverka utvecklingen i branschen.

Medlemskapet ger dig också tillgång till en rad tjänster som stöttar din verksamhet. Du får bland annat stöd i hyresförhandlingar, du har alltid nära till våra jurister och inkassoavdelning och hos oss kan du fortbilda dig och din personal.

Vi håller dig informerad. I medlemsavgiften ingår prenumerationer på Fastighetstidningen och det regionala nyhetsbrevet Fastighetsägaren. Du får också tillgång till alla delar av Kunskapsbanken där vi samlat mängder av nyttig information.

Bli medlem

För mer information om vad din förening kan erbjuda dig och om hur du blir medlem, kontakta din närmaste regionförening. Om du är osäker på vilken region du tillhör kan du få vägledning via vår karta.

Fastighetsägarna Göteborg Första regionen

Fastighetsägarna MittNord

Fastighetsägarna Stockholm

Fastighetsägarna Syd