Blanketten Särskilda bestämmelser

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Blanketten Särskilda bestämmelser förändras efter önskemål

2012-01-19

Det finns ett starkt önskemål att blankett nr 0 ”Tillägg till hyresavtal” (eller Särskilda bestämmelser som vi också kallar den) utökas med ett antal sidor alternativt går att lägga till flera exemplar av.

Vi arbetar för att tillgodogöra era önskemål och har nu lagt ut en tvåsidig bilaga. Vi arbetar nu vidare på en förbättring som innbär att bilagan automatisk kommer att förlängas när ni önskar skriva fler sidor. 
Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera

  • Kommentar av evelina • 2012-01-26 13:47

    Hej, missförstår jag så menar ni inte Fritextbilagan till lokalhyresavtal? Däremot undrar jag varför den är på 2 sidor ständigt? Man får ju alltid ut två sidor. Den borde endast automatiskt bli två sidor när det behövs. Väldigt onödigt att få en tom sida varje gång man använder sig av fritextbilagan . Mvh Evelina

  • Kommentar av Sofie Roy-Norelid • 2012-01-26 14:25

    Vi arbetar för att ta fram en flexibel bilaga som förlängs allt eftersom du skriver. Fram till vi har fått ordning på det tekniska med en sådan bilaga har vi gjort bilaga 0 Tillägg till hyresavtal 2-sidig. Detta beror på att efterfrågan på 2-sidig, mot tidigare 1-sidig varit stor.

    Kommentaren är rapporterad