Hem

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

RSSNyheter från Fastighetsägarna GFR

Nordic PropertyExpo 11–12 september 2018

Fastighetsbranschens stora mötesarena på Svenska Mässan i Göteborg! Konferens, utställningar och mötesplats för kommuner, fastighetsägare och investerare.

Läs mer om Nordic PropertyExpo

Här är vårens kursprogram

Fastighetsägarna erbjuder kurser inom fastighetsjuridik och förvaltning både för dig som är ny i branschen och för dig med många års erfarenhet inom fastighetsföretagande och förvaltning. Som medlem får du 40 procent rabatt på kurspriset.

Se hela kursutbudet

Varför måste hyran höjas varje år?

Fastighetsägarnas fyra regionföreningar har presenterat sin gemensamma syn på hur mycket den allmänna hyresnivån behöver höjas under 2018. 

Läs mer

Kommande event

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du aktuella branschnyheter och du kan också anmäla dig både möten och utbildningar.

Anmäl dig här

Beräkna lokalhyran med KPI för oktober 2017

SCB har presenterat konsumentprisindex för oktober 2017. Har du ett lokalhyresavtal som justeras i förhållande till KPI-utvecklingen? Då kan du räkna ut hyran med hjälp av vår beräkningsmodell. Har du frågor kring hur du ska fylla i modellen kan du höra av dig till juristjouren på telefon 020-81 00 10 så hjälper en av våra fastighetsjurister dig med detta. Ladda ner beräkningsmodellen.

Läs mer om KPI

Senaste från Fastighetsägarbloggen

Följ vårt pressrum

I vårt nyhetsrum kan du läsa våra pressmeddelanden och nyheter eller ladda ned högupplösta bilder på våra talespersoner. Du kan också prenumerera på våra pressmeddelanden.

Läs mer

Hitta parkering
vid Lilla Bommen

Här kan du parkera när du besöker Göteborgskontoret.