Hem

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

RSSNyheter från Fastighetsägarna GFR

Utbilda dig med oss i höst

Vi anordnar kurser för dig som arbetar i fastighetsbranschen. Är du medlem hos oss har du alltid 40 procent rabatt på priset.

Läs mer

Följ oss på Youtube

På Youtube kan du se alla Fastighetsägarnas filmer.
Till vår kanal på Youtube

Vill du ha vår fickkalender?

För att få vår fickkalender för 2016 behöver du mejla eller ringa in din beställning till oss. Mejla info.gfr@fastighetsagarna.se eller ring 031-755 33 00. Tänk på att vi i din anmälan behöver få adressen som vi ska skicka kalendern till.

Möten

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev

I vårt  nyhetsbrev får du aktuella branschnyheter och du kan också anmäla dig både möten och utbildningar.

Anmäl dig härJuridisk hjälp?

Vi har spetskunskap inom fastighets- och hyresrätt. Hos oss kan du få hjälp med de juridiska frågor som du stöter på i din verksamhet. Läs mer.

Läs vår blogg

Reflektioner kring aktuella händelser och företeelser inom fastighetsbranschen. Till bloggen.

Följ vårt pressrum

I vårt nyhetsrum kan du läsa våra pressmeddelanden och nyheter eller ladda ned högupplösta bilder på våra talespersoner. Du kan också prenumerera på våra pressmeddelanden. Här finns också kontaktuppgifter till våra talespersoner.

Läs mer

 

 

Attraktiva stråk och platser

Vi har nu släppt vår andra bok om stadsutveckling. Bland annat kan du läsa om trender och hur man utvecklar hållbart inför framtiden. Du kan köpa boken i Fastighetsägarnas webbshop.

Till webbshopen