RSSNyheter från Fastighetsägarna GFR

Nu är höstens kursprogram klart

Vi anordnar kurser för dig som arbetar i fastighetsbranschen. Är du medlem hos oss har du alltid 40 procent rabatt på priset.

Läs mer

Fastighetsmässan tillbaka i Göteborg

Den 2-3 september kommer Fastighetsmässan tillbaka till Göteborg och Svenska Mässan. Cirka 200 leverantörer visar det senaste inom energibesparing, smarta driftlösningar och effektiv förvaltning. Vi på Fastighetsägarna arrangerar dessutom seminarier om vardagsnära frågor som du som besöker mässan kan ta del av. Här kan du läsa mer om mässan.

Sommarerbjudande hos Preem

Redan idag har du som har Preemkort via Fastighetsägarnas avtal 35 öre i rabatt på bensin och 65 öre i rabatt på diesel på de priser som är skyltade vid bensinmackarna. Nu får du ytterligare tio öre i rabatt på de priserna under juni, juli och augusti.

Läs mer om erbjudandet härJuridisk hjälp?

Vi har spetskunskap inom fastighets- och hyresrätt. Hos oss kan du få hjälp med de juridiska frågor som du stöter på i din verksamhet. Läs mer.

Läs vår blogg

Reflektioner kring aktuella händelser och företeelser inom fastighetsbranschen. Till bloggen.

Följ vårt pressrum

I vårt nyhetsrum kan du läsa våra pressmeddelanden och nyheter eller ladda ned högupplösta bilder på våra talespersoner. Du kan också prenumerera på våra pressmeddelanden. Här finns också kontaktuppgifter till våra talespersoner.

Läs mer

 

 

Attraktiva stråk och platser

Vi har nu släppt vår andra bok om stadsutveckling. Bland annat kan du läsa om trender och hur man utvecklar hållbart inför framtiden. Du kan köpa boken i Fastighetsägarnas webbshop.

Till webbshopen