RSSNyheter från Fastighetsägarna GFR

Kompetensutveckla dig med oss i vår

Vi anordnar kurser för dig som arbetar i fastighetsbranschen. Är du medlem hos oss har du alltid 40 procent rabatt på priset.

Läs mer

Urbant forum

Den 5 mars anordnar vi en inspirationsdag som vi kallar Urbant forum. Under dagen vill vi uppmärksamma de utmaningar våra städer står inför när allt fler väljer att flytta till stan. Dagen går av stapeln på hotell Riverton i Göteborg. Är du medlem i Fastighetsägarna får du delta till ett rabatterat pris.

Läs mer och anmäl dig           

Snart får du vårt digitala nyhetsbrev

I slutet på januari samlar vi våra nyheter och inbjudningar till möten och kurser i ett digitalt nyhetsbrev. Det skickas till den e-postadress du uppgett. Förutom att du får överblick över vad som är på gång hos oss kommer du också kunna anmäla dig till våra evenemang direkt via nätet.Juridisk hjälp?

Vi har spetskunskap inom fastighets- och hyresrätt. Hos oss kan du få hjälp med de juridiska frågor som du stöter på i din verksamhet. Läs mer.

Läs vår blogg

Reflektioner kring aktuella händelser och företeelser inom fastighetsbranschen. Till bloggen.

Pressmeddelanden

 

Anslut dig till vår elpool

Med Fastighetsägarna GFR:s elpool får du som medlem möjlighet att låta elmarknadsexperter sköta din elhandel. Läs mer

Konsumentprisindex

Konsumentprisindex, KPI, uppgår för oktober 2014 till 314,02 vilket är en sänkning sedan oktober 2013. För att vara säker på vilken justering av hyran som följer av årets oktoberprisindex kan du använda vår beräknings-
modell som visar hyran under de avtalsförutsättningar som du anger. 

Till beräkningsmodellen