Stadsutvecklingsarenan, Göteborg

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Stadsutvecklingsarenan, Göteborg

2 juni 17:00 - 20:00

Välkommen till Stadsutvecklingsarenan den 2 juni på temat ”E-handel vs stadsutveckling”.

Det planeras för fullt i Göteborgsregionens kommuner när det gäller utveckling av handel och handelscentra. Finns det en övergripande plan över utvecklingen i regionen eller konkurrerar kommunerna sinsemellan om utvecklingen av handelsplatser? Hur påverkas handeln av den ökade e-handeln?
Välkommen att diskutera dessa frågor med oss. Vi kommer att få höra Per Andersson, HUI, som kommer att prata om handeln ur ett lokalt och regionalt perspektiv.

Göteborgs stad har gett WSP i uppdrag att analysera handelns förutsättningar i Göteborg, Anna Noring, SBK ger sina kommentarer. 

Ta med dina kollegor, träffa nya och gamla bekantskaper och kontakter. Vi inleder klockan 17.00 med presentationerna och avslutar med mingel. Vi bjuder på en ost- och charkbricka. I baren köper du själv vad du vill ha att dricka till. 

Mötesplatsen är öppen för alla som på något sätt arbetar med stadsutveckling i Göteborgsregionen. Kom ihåg att ta med visitkorten! Varmt välkommen!

Tid, plats och anmälan
Tid: Torsdagen den 2 juni, kl. 17.00-20.00
Plats: Hotel Riverton – passa på att njuta av den vidsträckta utsikten från View Skybar
Anmälan: Anmäl dig här senast den 23 maj. Seminariet är kostnadsfritt så vi uppskattar om du meddelar om du får förhinder. 
 
Varmt välkommen!

Aktiviteter i juni 2016


Till kalendern