Anna Liljneby nominerad

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

2017-04-07

Fastighetsägarnas expert på stadsutveckling nominerad till Årets centrumutvecklare

De nominerade till Årets Centrumutvecklare 2017 presenterades idag, den 7 april. En av de tre tre finalisternas är Fastighetsägarnas Anna Liljenby.
- Det känns fantastiskt roligt att vara finalist. Jag gör ett jobb jag älskar och det här blir ju ett kvitto på att min passion för jobbet syns, säger hon.

De tre finalisterna är Anette Forsberg från Örnsköldsvik, Anna Liljenby från Borås och Björn Mortensen från Kalmar. 

- Det är ett starkt startfält även i år! Alla de tre nominerade personerna är redan vinnare och det är bara att gratulera städerna som de är verksamma i. De är alla härliga medlemmar i Sveriges Centrumutvecklare som förutom att utveckla sina respektive städer också sprider sin kunskap till andra kollegor i branschen. Vi ser fram emot utdelningen av utmärkelsen på Svenska Stadskärnors årskonferens i Varberg den 17 maj, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare.

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fyra personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor. Vinnaren presenteras under Svenska Stadskärnor årskonferens i Varberg den 17 maj.

Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera