Nordic Property Expo – branschens nya mötesplats

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

2017-12-01

Nordic Property Expo – branschens nya mötesplats

Under en längre tid har fastighetsägare efterfrågat en egen mötesplats där Nordens fastighetsbransch kan samlas för att diskutera sin framtida utveckling. Det är upprinnelsen till Fastighetsägarnas initiativ Nordic PropertyExpo som går av stapeln 11–12 september 2018 på Svenska Mässan i Göteborg. Vi ställde tre frågor till Rudolf Antoni, näringspolitisk chef på Fastighetsägarna GFR.

Varför satsar Fastighetsägarna på en mässa?

– Branschen behöver en egen mötesplats där våra medlemmar får möjlighet att träffa både varandra och andra beslutsfattare, politiker, makthavare och specialister. Förhoppningsvis kan sådana möten ge värdefulla insikter och nya, utvecklande perspektiv på framtiden. Det här blir en plattform där vi alla kan vara med och förändra och påverka branschen.

Vad kan man förvänta sig av innehållet?

– Vi kommer definitivt ta chansen att sätta ljus på branschens största utmaningar såsom bostadsbrist, digitalisering, energiförbrukning och investeringsutveckling. Att få möjlighet att diskutera och sätta agendan för det moderna samhället, med ett fastighetsbestånd som bidrar till en välgörande urbanisering, är också angeläget. Dessutom kommer vi att ha ett omfattande seminarieprogram med aktuella nyckeltalare, internationella dragplåster och politiska debatter.

Vem ska boka in det i kalendern redan nu?

– Alla som utvecklar, driver, investerar och är verksamma inom fastighetsbranschen. Nordic PropertyExpo blir den största och främsta mötesplatsen för alla som verkar i branschen.


Text: Lisa Stoopendahl