Vi söker en näringspolitiskt ansvarig till Skövde

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

2018-05-16

Vi söker en näringspolitiskt ansvarig till Skövde

Vi söker dig som vill utveckla fastighetsbranschen och tycker om att driva debatt och att arbeta med opinionsbildning. I rollen som näringspolitiskt ansvarig är du ansiktet utåt för fastighetsbranschen och aktiv i arbetet med att skapa goda förutsättningar för branschen i Skaraborgs län.

Att driva debatt och opinionsbildning, där du företräder medlemmarna i kontakter med politiker, media och andra intressenter, är viktiga arbetsuppgifter. Du kommer att delta i samarbetsprojekt med kommuner, driva centrum- och ortsutvecklingsprojekt och nätverka med lokala politiker och andra viktiga beslutsfattare. I tjänsten ingår också ansvar för att näringspolitiskt bevaka området fastighetsförvaltning. Du är en del av en rikstäckande organisation och tydliggör de nationella gemensamma frågorna på lokal och regional nivå. I ditt ansvar ingår också att arrangera och genomföra medlems- och styrelsemöten i Skaraborgs län. På kontoret i Skövde arbetar 5 personer, men du kommer att bli en del av ett nätverk som sträcker sig över hela landet.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för samhällsfrågor och erfarenhet från fastighets-branschen, politik och/eller media. Du ska ha förmåga att skapa positiv samverkan mellan personer eller organisationer från skilda delar av samhället.

Du har en för tjänsten relevant högskoleexamen, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Att du har ett starkt eget driv och en operativ genomförandekraft är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du skall också ha en mycket god kommunikativ förmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Sakkunskap inom fastighetsförvaltning samt upparbetat nätverk i regionen betraktas som starkt meriterande.

Klicka här för mer information och för att söka tjänsten