Medlemsförmåner

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Medlemsförmåner

Att vara medlem i Fastighetsägarna GFR ger dig flera förmåner. Du tillhör en stor organisation med lokal förankring. Vi är din röst gentemot beslutsfattare och vi är ditt stöd i den dagliga verksamheten. Ditt medlemskap gör också att du träffar andra i samma bransch.

Hos oss får du tillgång till tjänster, förmånsavtal, nyheter, kunskap och expertis. Våra jurister bistår dig när du har problem eller frågor och våra fastighetskonsulter förhandlar dina hyror och ger dig råd.

Som medlem får du också våra medlemstidningar och nyhetsbrev och du kan fortbilda dig via våra kurser. Som medlem har du alltid 40 procent rabatt på kurserna. Du kan också ta del av ett flertal förmånliga avtal med andra företag som Fastighetsägarnas försäkring, Ikea och Preem.

Att vara medlem innebär också att du är delaktig i det näringspolitiska arbete vi utför på nationell, regional och lokal nivå. Vi arbetar för att du som fastighetsföretagare ska kunna bedriva en framgångsrik verksamhet och medverka till en positiv samhällsutveckling.
 

  • Få snabbt svar i juristjouren

    Via telefon får du som medlem kostnadsfri hjälp med en juridisk fråga som kan besvaras på några minuter. Du när Juristjouren på 020-81 00 10.

  • Rabatter och förmåner

    Utnytja våra konkurrenskraftiga förmånsavtal. Speciellt framtagna för dig som är medlem och vill spara pengar. Läs mer.