Rabatter och förmåner

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Rabatter och förmåner

Som medlem hos oss har du möjlighet att dra nytta av en rad mycket förmånliga avtal som vi förhandlat fram hos en mängd olika företag. Avtalen täcker ett brett urval av tjänster och produkter som kan komma till nytta i din vardag som fastighetsföretagare.

Bland annat finns rabatter på färdiga kök, hyresaviseringsprogram, drivmedel, elavtal, försäkring, lägenhetsdörrar och mycket mer. Vår storlek och styrka i förhandlingarna säkerställer att avtalen är konkurrenskraftiga, både innehålls- och prismässigt. Förmånerna gör att du kan spara mycket pengar och för många av våra medlemmar täcker rabatterna till och med kostnaden för medlemskapet.

 • Lekplatsutrustning från Hags

  Behöver du fräscha upp lekplatsen vid din fastighet eller kanske anlägga en ny? Har du ett litet grönområde som skulle vara trevlig att använda till umgänge eller avkoppling? Då har Hags precis det du behöver.

 • Köp inredning hos Ikea

  På Ikea hittar du allt du behöver till hemmet och kontoret. Vårt förmånsavtal ger dig som medlem fem procent i rabatt på hela sortimentet.

 • Fastighetsägarnas försäkring

  Fastighetsägarnas försäkring får toppbetyg i jämförelse med övriga konkurrenter. Denna unika produkt innehåller delar som inte ens går att köpa via andra. Försäkringen ger dig snabb assistans vid skada samt fristående skadereglering med professionella skadereglerare.

  Läs mer om försäkringen

 •  

  Vill du veta mer?

  Vi berättar gärna mer om våra rabatter och förmåner. Ring oss på 0500-46 69 40 eller skicka ett mejl till
  medlemsservice.gfr
  @fastighetsagarna.se