Organisation

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Organisation

Fastighetsägarna GFR är en branschorganisation för fastighetsägare.

Medlemsorganisation

Fastighetsägarna GFR innefattar 105 kommuner som är samlade i nio samordnade kretsar. Kretsarna samordnar medlemmarnas verksamhet kontorsortsvis.  

Medarbetarorganisation

Fastighetsägarna GFR arbetar för att vara en aktiv medlemsorganisation med tyngdpunkt på opinionsbildning i hela regionen. Tjänstemännen i den näringspolitiska delen av verksamheten är professionella opinionsbildare och deras roll är starkt mål- och resultatinriktad. Den andra delen av vår verksamhet är affärsverksamheten. Där finner vi tjänster inom bland annat juridik, förhandling, energi & miljö samt kompetensutveckling. 


Våra kontor

Vi har kontor i Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Skövde och Uddevalla. Fastighetsägarna GFR innefattar Värmlands län, Västra Götalands län, Hallands län, Jönköpings län, Västra Östergötlands län och Kalmar län.

Bolagsuppgifter

Firma: Fastighetsägarna GFR AB
Säte: Göteborg
Organisationsnummer: 556156-0839

Firma: Fastighetsägarna GFR Ek För
Säte: Göteborg
Organisationsnummer: 757200-5374

 

 

 

  • Vill du komma i kontakt med oss?

    Vill du ha mer information om oss eller har du frågor om vårt verksamhetsområde kan du kontakta någon av oss.

    Läs mer

  • Kretsarna tillför organisationen branschspecifik kunskap

    Läs mer.