Stadgar

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Stadgar

Fastighetsägarna är branschorganisationen för fastighetsföretag. Medlemmarna äger och hyr ut bostäder och lokaler och finns över hela landet. Genom organisationen får medlemmarna tillgång till spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling och energi. Fastighetsägarna arbetar också aktivt med att påverka allmänhet och beslutsfattare för att skapa bättre förutsättningar för landets fastighetsföretag.

Fastighetsägarnas vision
Ett långsiktigt hållbart samhälle med en väl fungerande fastighetsmarknad, där fastighetsägare på villkor och med samhällsansvar tillgodoser efterfrågan på bostäder och lokaler.

Fastighetsägarnas syfte 
Fastighetsägarna verkar för att medlemmarna får de bästa förutsättningarna för att bedriva en framgångsrik verksamhet och medverka till en positiv samhällsutveckling. 

Fastighetsägarnas löfte till medlemmarna

  • Styrka – genom en professionell organisation och en effektiv samverkan mellan Fastighetsägarnas nationella, regionala och lokala delar ska Fastighetsägarna kraftfullt driva medlemmarnas frågor med framgång.
  • Stöd – genom att erbjuda efterfrågad medlemsservice, rådgivning och utbildning ska våra medlemmar få det stöd som krävs.