Energiuppföljning

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Med energiuppföljningssystemet EUS får du koll på energiförbrukningen

EUS är en molnbaserad tjänst som gör att du löpande kan följa förbrukningen av el, vatten och värme i varje byggnad. Du får en bra överblick över energiförbrukningen i fastigheterna och du kan enkelt jämföra förbrukningen med liknande byggnader eller nyproduktion. Med bättre koll på energiförbrukningen kommer du enkelt kunna se om de åtgärder du genomför ger avsedd effekt.

Du behöver inte göra någonting, Memab ”sätter upp” mätare för el, värme och vatten och till exempel solceller i systemet. När mätvärdena sedan rapporteras in kan du få driftrapporter direkt till din e-post varje månad.

Att använda energiuppföljningssystemet EUS innebär att du är väl förberedd inför att göra en energideklaration som ju ska göras med tioårs intervaller. EUS ger dig bättre överblick på statistiken.

EUS passar både den lilla och stora fastighetsägaren och ger dig en enkel överblick till en låg startkostnad. Priset för att komma igång är endast 600 kronor per byggnad.

Du kan testa systemet redan nu på Memabs hemsida.

Vill du veta mer om erbjudandet, kontakta Håkan Alnebratt, 0706-12 71 72 eller hakan@memab.com

 

  •