Aktuellt & Opinion

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Aktuellt & opinion

Fastighetsägarna MittNord opinionsbildande verksamhet syftar till att utveckla hyresrätten och göra våra medlemsföretag delaktiga i samhällsbyggandet i våra medlemskommuner, samt att skapa en fastighets- och bostadsmarknad som präglas av samhällsnytta och tillväxt. Vi för en tät dialog med politiker, kommunala tjänstemän och myndigheter i de frågor som är viktiga för fastighetsföretagarklimatet och samhällsutvecklingen. Vi driver projekt som på olika sätt gynnar fastighetsföretagandet och hyresrätten som upplåtelseform och tar fram rapporter och utredningar som belyser viktiga frågor för oss och som ger tyngd åt våra argument.

Massmedia är en viktig kanal för oss så att vi kan nå ut och skapa opinion, genom pressinformation och debattinlägg. Våra förtroendevalda och andra aktiva medlemmar är oerhört viktiga för föreningens näringspolitiska arbete. I våra större medlemskommuner finns näringspolitiska grupper som genererar uppslag att bedriva näringspolitiska projekt kring.

Det är också viktigt för oss att nå ut till våra medlemmar med vårt arbete. Vi arrangerar studiebesök, möten, seminarier och nätverksträffar där vi presenterar aktuella frågor och bjuder in viktiga nyckelpersoner. Här blandas inspiration, information, kunskap och erfarenheter på ett varierat sätt. Vi håller också våra medlemmar uppdaterade om näringspolitik och branschnyheter genom vårt tryckta nyhetsbrev Fastighetsägaren.

Läs mer om aktuella projekt, evenemang och nyheter i menyn till vänster.