Låga priser i NetOnNets Internetshop

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

2017-12-14

Låga priser i NetOnNets Internetshop

Fastighetsägarna MittNord har tecknat nytt förmånsavtal med elektronikåterförsäljaren NetOnNet. Företaget är ett av Sveriges ledande hemelektronikföretag med 33 Lagershoppar och 1 000 anställda.

Hos NetOnNet handlar du direkt från lagerhyllan – snabbt, smidigt och enkelt. Avtalet med NetOnNet innebär att medlemmar erbjuds förmånliga priser på produkter vars ordinarie priser är konkurrenskraftiga. För att nyttja erbjudandet registrerar medlemmar ett konto i NetOnNets internetshop. Instruktioner för detta finns på Fastighetsägarnas hemsida.

Medlemmar får även fri frakt och möjlighet att få statistik på inköp. Registreringen innebär att medlemmen blir företagskund vilket förutsätter att man vid registrering uppger medlemsnummer i Fastighetsägarna MittNord. Använd länken som finns på vår hemsida under förmånsavtal.

Läs mer om avtalet på vår hemsida eller om NetOnNet på www.netonnet.se.

Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera