AktivBo:s hyresgästenkät

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

2018-02-13

Dags för AktivBo:s hyresgästenkät

Det finns bara ett sätt att ta reda på kvaliteten i din förvaltning - att fråga dina hyresgäster. Under våren har du som medlem i Fastighetsägarna möjlighet att ta hjälp av vår förmånspartner AktivBo för att göra en kundundersökning bland dina hyresgäster.

Kundundersökningen samordnas för de medlemsföretag som väljer att vara med. Det innebär ett bättre pris för dig och en unik möjlighet att jämföra resultaten bland andra liknande fastighetsföretag. För att AktivBo ska kunna samordna och göra alla utskick i tid behöver de veta redan den 9 mars om du vill vara med på årets undersökning.

AktivBo har jobbat med det de kallar kunddriven fastighetsförvaltning sedan 1991. Idag samarbetar företaget med över 250 bostads- och fastighetsbolag på både bostads- och lokalsidan som totalt har ca 900 000 hyresgäster i Sverige, Tyskland och Österrike. Detta gör att AktivBo också kan erbjuda benchmark mot andra aktörer i branschen.

Kontakt: Carl Ask, telefon 08-23 39 85 eller 070-962 46 32, mail: carl.ask@aktivbo.se 

Läs mer om AktivBo här.

Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera