Medlemsförmåner

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Medlemsförmåner

Vi arbetar för att påverka medlemsföretagens förutsättningar så att de med god avkastning kan bedriva en effektiv och respekterad näringsverksamhet.
Som medlem i Fastighetsägarna bidrar du till att organisationen kan driva fastighetsägarnas viktiga frågor framåt. Du får även tillgång till tjänster, service och förmåner som underlättar ditt ägande och din förvaltning.

Föreningen är öppen för såväl privata fastighetsägare som kommunägda fastighetsföretag. Som medlemmar hos oss finns alltifrån stora börsnoterade fastighetsbolag till enskilda fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Organisationen är indelad i fyra regionföreningar och Fastighetsägarna Sverige och har drygt 18 000 medlemmar som äger ca 42 000 fastigheter i hela landet. För mer information om vad din förening kan erbjuda dig och om hur du blir medlem kontakta din närmaste förening.