Bli medlem

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Bli medlem

Vill du göra din röst hörd? Tillsammans kan vi uträtta en hel del.

Som medlem i Fastighetsägarna får du förmåner och rabatter på en rad olika varor och tjänster, utvalda för att passa både det stora fastighetsbolaget, bostadsrättsföreningen och dig som äger en mindre hyresfastighet.

Fastighetsägarna är en stark och tydlig röst som företräder dig och dina kollegor i samhällsdebatten. Ju fler vi är desto större tyngd får våra argument och desto mer kan vi påverka utvecklingen i branschen.

Medlemskapet ger dig också tillgång till en rad tjänster som stöttar din verksamhet, bland annat vår juristjour. Du kan också få stöd i hyresförhandlingar, du har alltid nära till våra jurister och inkassoavdelning och hos oss kan du fortbilda dig och din personal.

Vi håller dig informerad. I medlemsavgiften ingår prenumerationer på Fastighetstidningen och det regionala nyhetsbrevet Fastighetsägaren. Du får också tillgång till Kunskapsbanken där vi samlat mängder av nyttig information.
  

Telefonkonsultation 
Våra specialister svarar på enklare frågor om juridik, teknik och ekonomi. Mer omfattande och ingående rådgivning och konsultation i specifika ärenden arvoderas efter medlemspris.

Vem kan bli medlem?
Alla privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar inom vår region kan bli medlemmar i Fastighetsägarna MittNord.

Kontakt
Vid frågor om medlemskapet kontakta:
Marie Strand 060-64 69 94
marie.strand@fastighetsagarna.se