Rådgivning 0771-25 37 00

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Medlemsrådgivningen

NÄR KAN JAG ANVÄNDA MIG AV RÅDGIVNINGEN?

När du som medlem i Fastighetsägarna MittNord behöver rådgivning av juridisk karaktär finns våra experter tillgängliga. Har du kortare frågor gällande störande hyresgäster, obetalda hyror, uppsägningar, andrahandsupplåtelser eller liknande ärenden? Genom vår telefonrådgivning får du omedelbar hjälp av våra specialister inom fastighets- och hyresrätt.
Är ditt ärende mer komplext hjälper vi dig med fortsatt handläggning och hänvisar dig till ansvarig jurist för just din ort.

VARFÖR SKA JAG ANVÄNDA RÅDGIVNINGEN?

Det finns många fördelar för dig som medlem att använda dig av vår rådgivning. Vi har garanterad tillgänglighet under de tider rådgivningen är öppen så du kommer snabbt i kontakt med en av våra jurister. Du får direkt information om hur du kan agera och gå vidare med ärendet. Dessutom är rådgivningen en kostnadsfri tjänst.

ÖPPETTIDER

För att komma till telefonrådgivningen ska du ringa telefonnumret 0771-25 37 00. Du kan ringa varje vardag mellan 09:00–15:00, (lunchstängt 12:00–13:00). Ha alltid ditt medlemsnummer till hands när du ringer.