Hyresförhandling

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Hyresförhandling

Hyresförhandlingar är en av de många medlemsnyttor Fastighetsägarna MittNord kan erbjuda dig som medlem. Tryggheten, öppenheten och den minimala egna arbetsinsatsen är bara några exempel på fördelarna med att låta oss ta hand om dina hyresförhandlingar.

Vi erbjuder samtliga medlemmar möjligheten att få hyrorna förhandlade kollektivt via föreningen. Detta förutsätter att medlemmen har en förhandlingsordning med både hyresgästföreningen och Fastighetsägarna MittNord på hyreshuset som är föremål för förhandlingen. Medlemmen får även ett underlag för att informera hyresgästerna om att förhandling är påkallad.
Vi hjälper även medlemmar som har direktförhandlingar med sina hyresgäster genom att bistå med nödvändig kompetens.

Hyresförhandlingen inleds genom att Fastighetsägarna MittNords förhandlingsansvarige i respektive län i slutet av september påkallar hyresförhandling för de medlemmar som har en förhandlingsordning för tre parter; hyresvärden, Fastighetsägarna MittNord och hyresgästföreningen. När hyresförhandlingen är slutförd får hyresvärden hjälp med att informera hyresgästerna om resultatet.