Ekonomisk förvaltare

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok
2016-09-08

Letar du efter en riktigt duktig ekonomisk förvaltare? Välkommen till Fastighetsägarna Service!

Debet och kredit. Debet och kredit. Debet och kredit.

Det kan låta tjatigt. Men löpande bokföring är grunden för en välfungerande och lönsam fastighet. Fakturor, löner och skatter ska betalas. Hyror och avgifter ska aviseras. Sen är det dags för bokslut och ny budget. Och så börjar det om igen...

Om du letar efter en riktigt duktig ekonomisk förvaltare – välkommen till Fastighetsägarna Service! Här hittar du de verkliga experterna på ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar. Från den löpande, dagliga bokföringen till den långsiktiga, strategiska planeringen. 

För att ge dig bästa möjliga service har vi ett helt team av experter som alla bidrar med sin kunskap. En av dem blir föreningens egen ekonomiska förvaltare. Det fungerar ungefär som en ekonomiavdelning på distans. Du kan ringa när som helst under kontorstid, men enklast är det förstås att hålla kontakten digitalt. Via vår uppskattade kundportal Entré har alla behöriga ständig tillgång till all dokumentation som rör fastigheten.

Vill du hitta en ekonomisk förvaltare inför 2017? 

Nu är det dags – i god tid inför årsskiftets alla måsten. Vill du ha en offert eller veta mer om vad vi kan göra för din förening hör av dig till Monika Malmsten, offert@fastighetsagarna.se, 08-617 77 28.

Välkommen!