Fler bostadsrättsföreningar väljer Fastighetsägarna Service för ekonomisk förvaltning

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok
2017-03-08

Fler bostadsrättsföreningar väljer Fastighetsägarna Service för ekonomisk förvaltning

Tre bostadsrättföreningar i Stockholmsområdet har nu valt Fastighetsägarna Service för ekonomisk förvaltning. Totalt rör det sig om över 2 000 lägenheter som ska förvaltas.

– Det är ytterligare ett bevis på att vi har ett bra erbjudande. En fastighet är en långsiktig investering och det krävs ett långsiktigt perspektiv. Där kan vi hjälpa till, säger Stefan Younes, VD för Fastighetsägarna Service.

Som kund hos Fastighetsägarna Service får du en egen förvaltare som tar ett helhetsgrepp om allt som rör din fastighets ekonomi. Det kan handla om allt från planer för underhåll till bokföring och redovisning. I dag hanterar vi cirka 24 000 lägenheter på uppdrag av runt 500 fastighetsägare.

Fastighetsägarna Service vänder sig till både stora och små fastighetsägare och flexibiliteten var en av anledningarna till att de nya kunderna valde oss.

– Vi valde Fastighetsägarna Service på grund av deras lyhördhet mot oss som kund genom hela inköpsprocessen. De svarade med tydlighet upp mot rutiner och processer som är av värde för oss som stor bostadsrättsförening och mötte våra frågor med både flexibla lösningar och stor kunskap, säger Emelie Linheden, kommunikationsansvarig på HSBs Brf Fredhäll i Stockholm.

En annan anledning de nya kunderna lyfter är innehållet och priset på Fastighetsägarna Services erbjudande.

– Det som övertygade mig personligen var inte bara att Fastighetsägarna vid en samlad bedömning hade bäst innehåll och pris utan också att deras företrädare gav ett mycket kunnigt och kompetent intryck, säger Johan Faxér, ordförande Brf Tele.

Föreningarna som valt Fastighetsägarna Service för ekonomisk förvaltning:

Brf Pampas i Solna, 746 lägenheter
Brf Tele i Stockholm, 516 lägenheter
HSB:s Brf Fredhäll I Stockholm, 788 lägenheter 

 

Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera