Fastighetsägarna Service - Förvaltning av Garage

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok
2017-11-09

Fastighetsägarna Service - Förvaltning av Garage

En egen parkeringsplats är någonting vi alla kan värdera högt; de skapar komfort och trygghet i vardagen. De är ett mervärde som bidrar till en ökad trivsel åt boenden, men ibland till en hög administrationskostnad. Behovet av att även kunna ladda el- och hybridbilar ökar också, vilket ställer allt större krav på de som hyr ut parkeringsplatser.

Tänk om du som fastighetsägare skulle kunna sänka dina administrationskostnader och höja dina intäkter, samtidigt som ni sänker kostnaderna och ökar laddningsmöjligheterna för era boende?

Vi på Fastighetsägarna Service vill ge hyresgäster och bostadsrättsinnehavare en bra och bekväm parkering som gynnar fastighetsägarens ekonomi.

Vi erbjuder ett parkeringssystem som gör att en fastighetsägare enklare kan sköta och kontrollera sina parkeringsplatser. Systemets basfunktioner gör att man kan minska sina förvaltningskostnader genom elektronisk hantering av all data kring garaget och medför ett förenklat införande av laddningsplatser. Vill du ta ditt garage till nästa nivå så kan du utnyttja systemets inkomstbringande funktioner med dubbla avtal per plats, samt dynamisk poolparkering.

Dessutom öppnar vi upp för tilläggstjänster såsom biltvätt och -städ, elbils- och cykelpool och varuutlämningsboxar. 

Kontakta oss så genomför vi en kostnadsfri analys av ert garage och ser vilka möjligheter ni har. 

Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera