Så drar du nytta av digitaliseringen - temakväll med Karin Adelsköld

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Karin Adelsköld Foto: Lieselotte van der Meijs

2017-10-26

Så drar du nytta av digitaliseringen - temakväll med Karin Adelsköld

Vi på Fastighetsägarna Service brinner för fastighetsförvaltning. Majoriteten bostadsrättsföreningar och fastighetsägare har också långsiktiga mål med sina fastigheter. Därför ska vi självklart dra nytta av möjligheterna som digitaliseringen skapar.

Välkommen till Fastighetsägarna Service temakväll om digitalisering och fastigheter den 29:e november. Vi börjar klockan 17 med mingel och en bit mat. Klockan 17:30 till 19:00 berättar vi på Fastighetsägarna Service mer om vad vi kan erbjuda dig. Vi får även besök av teknikjournalisten och stå-uppkomikern Karin Adelsköld.

Kvällen ägnas åt hur digital teknik ger bostadsrättsföreningar och fastighetsägare unika möjligheter att agera utifrån. Via uppkopplade lösningar kan allt fler av byggnadens funktioner övervakas och optimeras. Reglering av temperatur och ventilation görs automatiskt. Energianvändningen likaså. Hela staden görs smartare genom analys av insamlad information från uppkopplade fastigheter.

Digitalisering föder nya affärslösningar och förändrade logiker - men i slutändan handlar det om att addera värde för bostadsrättsföreningen, fastighetsägaren och hyresgästen.

Anmäl dig genom att maila namn och förening/bolag till kontakt@fastighetsagarna.se senast den 20 november. Inbjudan gäller två representanter från varje förening. Kvällen är kostnadsfri, men anmälan är bindande. Antalet plaster är begränsat till 100 så först till kvarn gäller.

Vi ses den 29 november i kl 17–19:30 i våra lokaler på Alströmergatan 14.

Varmt välkomna!

Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera

  • Kommentar av Yvonne Borg • 2017-10-30 15:55

    Intressant! Jag kommer gärna.