Fastighetsförvaltning

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Din egen fastighetsforvaltare

En egen fastighetsförvaltare – din högra hand

Administration. Driftoptimering. Underhållsplaner. Försäkringsfrågor. Brandskyddsarbete. Upphandlingar. Myndighetsrapportering. Blanketter, blanketter och ännu er blanketter... Att äga ett hus är allt annat än enkelt. Låt oss ta hand om jobbet istället så kan du vara säker på̊ att din fastighet förvaltas på̊ ett professionellt sätt.

Med vår hjälp får du koll på̊ vad som måste göras omedelbart och vad som kan skjutas på̊ framtiden. På så sätt förhindrar du att kostnaderna slår i taket. Vi gör inte allt själva, men ser till att det blir gjort. I rätt tid, av någon med rätt kompetens.

Skräddarsy ditt eget kundteam

Din fastighetsförvaltare är ditt personliga ombud och finns vid din sida i vått och torrt. Men du har också tillgång till ett helt kundteam med till exempel projektledare, ekonomer och jurister som alla jobbar för att din fastighet ska förvaltas på̊ bästa sätt. Kundteamet träffas löpande för att fånga upp synpunkter och samordna vår leverans. Sådana möten ger ofta mycket bra input som vi kan använda för att utveckla din fastighet vidare.

Grunden för vårt uppdrag är att vi tillsammans utarbetar en plan för verksamhetsåret där vi definierar vilka mål och aktiviteter som ska genomföras. Men vårt uppdrag tar inte slut där. Långtifrån. Vi finns med dig genom hela processen och anpassar uppdraget efter dina behov och förutsättningar.

Vi ser till att det blir gjort

Det kan handla om allt från upphandlingar för fastighetens drift, till att ta fram en underhållsplan för fastigheten samt genomföra kontroll och uppföljning av löpande drift och pågående projekt. Även rapportering till myndigheter, skadereglering, uthyrning av lokaler och att avgöra vilka fel och brister i fastigheten som ska åtgärdas på kort eller lång sikt ingår. Vi är ditt ombud i kontakten med boende, myndigheter, hantverkare, leverantörer. Din högra hand helt enkelt. 

Hör av dig till oss så berättar vi mer om fördelarna med en professionell fastighetsförvaltare.

Här hittar du våra kontaktuppgifter ›

 

Kundservice/Felanmälan ▸

08 – 617 76 00


Medlemsrådgivning ▸

020 – 510 511

Kundportalen Entré


Ditt digitala kontor | Logga in ▸

Läs mer om Entré här ▸