Miljö/Energi

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Miljo och energi

Miljö och energi

Minska kostnaderna och miljöbelastningen med energibesiktning. Låt oss se över dina förbättringsmöjligheter. Vi går igenom din fastighet och ser vilka förändringar som kan gynna både dig och vår miljö.

 

Vad som kan och bör göras i en enskild fastighet går inte att säga utan att veta exakt vilken fastighet det gäller. En intressant sak att göra för de flesta fastighetsägare är att ta reda på hur mycket energi fastigheten faktiskt använder, och jämföra den siffran med den optimala användningen för liknande fastigheter.

Vi erbjuder energideklaration av din fastighet och kan även hjälpa dig med tjänster som prognosstyrning, ventilationskontroll samt genomgång av din fjärrvärmecentral. De flesta upptäcker att de kan göra mycket för att minska sin energianvändning och därmed sänka sina kostnader. Det är ofta relativt enkelt att räkna hem investeringar som görs för att sänka just energikostnaderna.

Läs mer om några av de tjänster vi tillhandahåller: