Projektledning ombyggnad renovering

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Vi tar hand om din ombyggnad – från bygglov till slutbesiktning

Byggarbeten, stora som små, kräver god planering. Då kan det kännas tryggt att ha en riktigt erfaren projektledare vid sin sida.

Dels för att underhållet blir billigare om man planerar och gör ordentliga upphandlingar, istället för att ta in entreprenörer när det är akut. Dels för renoverings- och ombyggnadsprojekt ofta kan samordnas på ett smart sätt, både vad gäller upphandlingar, förhandling med entreprenörer och genomförande. Här finns både tid och pengar att spara!

Ta hjälp av riktigt erfaren projektledare

Varför inte börja med en uppdatering av underhållsplanen. Har det tillkommit något nytt? En syn av fastigheten ger dig information om skador och fel, rekommendationer om förebyggande åtgärder – och självklart en god bild av årets projekt.

Upphandling av entreprenader

När det är dags att upphandla entreprenör kan våra experter hjälpa dig att utforma ett bra förfrågningsunderlag. Det är förfrågningsunderlaget som ligger till grund för avtalet och det är därför viktigt att formulera rätt frågor från början. Vi kan även genomföra upphandlingen och hjälpa dig att utvärdera anbuden. Att jämföra anbuden korrekt är helt avgörande för kvaliteten på avtalet och därmed hela projektet. Sist men inte minst kan vi, med hjälp av våra entreprenadjurister, utforma avtalet så att du kan vara säker på att arbetet utförs som du vill, utan obehagliga överraskningar.

I goda händer – från början till slutbesiktning

Våra projektledare och tekniker har lång erfarenhet av att driva både små och riktigt stora projekt. Därför kan du känna dig trygg i att det löper på smidigt när du anlitar oss. Vi kan fungera som kvalitetsansvarig enligt PBL*, kontrollant eller ta hand om hela projektledningen i de flesta typer av projekt.

  • Stambyte
  • Tak
  • Fönster
  • Restaurering av innergårdar 
  • Balkongbygge
  • Ombyggnad av vindar
  • Renovering av badrum
  • Fasader, balkonger, terrasser

* Enligt Plan- och Bygglagen, PBL, måste alla byggarbeten ha en kvalitetsansvarig med behörighet. Våra ingenjörer har riksbehörighet och kan hjälpa dig genom hela byggprojektet.
 

Välkommen att höra av dig

Vill du ha hjälp eller veta mer om projektledning, ombyggnad eller renovering kontakta:

Andreas Jelleryd
08-617 76 58
andreas.jelleryd@fastighetsagarna.se
 


Tips: Läs gärna handboken "Bättre Projekt".

Den går också att beställa i vår webbshop ›

Kundservice/Felanmälan ▸

08 – 617 76 00


Medlemsrådgivning ▸

020 – 510 511

Kundportalen Entré


Ditt digitala kontor | Logga in ▸

Läs mer om Entré här ▸