Underhållsavtal

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok
2016-12-05

Om något går sönder. Ring!

Hur väl maskiner än underhålls kan de alltid gå sönder. Händer det i din fastighet är du välkommen att ringa till oss. Våra erfarna servicetekniker utför reparationer på alla typer av vitvaror från alla stora varumärken som säljs i Sverige, inklusive gasspisar.

Om någor går sönder. Ring!

Våra servicetekniker kan all utrustning

Trasiga vitvaror, spisar, tvättmaskiner och torktumlare måste åtgärdas snabbt. Därför har våra servicetekniker alltid ett grundsortiment av reservdelar på lager. Och när vi saknar något har vi en direktlinje till de stora leverantörerna. Det gör att vi snabbt kan vara på plats, oavsett om du är kund sedan tidigare eller bara vill anlita oss efter behov. Extra snabb service, normalt inom 2 arbetsdagar, får du om du redan har ett underhållsavtal med oss. Men det är inte nödvändigt.

Serviceavtal håller tvättstugan igång

Utrustningen i tvättstugan är en betydande investering som finns all anledning att ta väl hand om, både av ekonomiska skäl och för de boendes trivsel. Tecknar du ett underhållsavtal hos oss kan du vara säker på att dina maskiner servas på rätt sätt, av personal som är proffs på marknadens ledande varumärken. Då håller de längre, du undviker driftsstörningar och sänker underhållskostnaden.

Läs mer om vår vitvaruservice och underhållsavtal för tvättstugor.

Hör av dig så snart du behöver hjälp!

Ring Kundservice 08-617 76 00.

Robin Olsen
Verksamhetschef