Drift och energiavtal

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Bättre kontroll på energiförbrukningen

Din fastighets undercentral är husets hjärta. Det är här värmen skapas och går ut i huset. För att den ska fungera bra behöver den ses över och servas med jämna mellanrum. Med vår hjälp kan du effektivisera din värmeanläggning, minimera energiförbrukningen och spara tusentals kronor per år.

Uppvärmningen är en av de största utgifterna i en fastighet. Med ett löpande serviceavtal hos oss kan du se till att värmekostnaderna inte drar iväg i onödan. Då får du tillgång till en av våra kunniga driftingenjörer som löpande hjälper dig att effektivisera värmeanläggningen, minimera energiförbrukningen och spara tusentals kronor på din fjärrvärmefaktura varje år.

Periodiskt återkommande funktionskontroll

Ett serviceavtal hos oss innebär att du får besök av en driftingenjörer fyra gånger per år. Vid varje besök kontrolleras fjärrvärmecentralens samtliga funktioner, jämförs med tidigare år och rådande årstid.

Finns det några värden som sticker ut? Är det någon kurva som behöver justeras eller något ställdon som bör bytas? En fjärrvärmecentral är en komplicerad anläggning som kräver att man ser samband och har förståelse för både primär- och sekundärsidan. På så sätt upptäcks allt från läckage i en primärventil till risk för Legionella.

Din driftingenjör som lär känna din fastighet

Som kund hos oss får du en personlig driftingenjör, som lär känna din fastighet, fjärrvärmeanläggning och förbrukningsmönster. Efter varje besök får du en rapport som säger att allt är som det ska. Eller, om så inte är fallet, ett förslag på åtgärder. Skulle det behövas kan vi även hjälpa till att byta fjärrvärmecentralen. Eller ta fram förslag på andra åtgärder som sparar energi i fastigheten, som till exempel isolering av tak eller byte av fönster.

Fördelar med att teckna serviceavtal hos oss:

  • Kontroller enligt gällande myndighetskrav 
  • Dokumentation som säkerställer att årlig egenkontroll enligt fastighetsägaransvaret är utförd
  • En egen driftingenjör som kan er fjärrvärmecentral
  • Tillgång till kostnadsfri telefonrådgivning
  • Optimering av fjärrvärmecentralen 

Ta kontroll över uppvärmningskostnaderna – Kontakta oss

Monika Malmsten
kund- och säljansvarig 
Tel: 08-617 77 28 

offert@fastighetsagarna.se 

Kundservice/Felanmälan ▸

08 – 617 76 00


Medlemsrådgivning ▸

020 – 510 511

Kundportalen Entré


Ditt digitala kontor | Logga in ▸

Läs mer om Entré här ▸