Underhållsavtal för tvättstugor

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Underhållsavtal i tvättstugan lönar sig

Tvättstugan nyttjas av många och slits hårt från tidig morgon till sen kväll. Genom att teckna ett underhållsavtal hos oss undviker du driftsstörningar, minskar dina servicekostnader och ser till att maskinerna håller längre. Vi ser till att din vardag som fastighetsägare blir lite smidigare.

Bättre drift och underhåll

120 000–200 000 kronor. Det är vad tvättstugeutrustningen i en normalstor hyres- eller bostadsrättsfastighet kostar i drift och underhåll. En betydande investering som finns all anledning att ta väl hand om, både av ekonomiska skäl och för de boendes trivsel. Tecknar du ett underhållsavtal hos oss kan du vara säker på att dina maskiner servas på rätt sätt, av personal som är proffs på marknadens ledande varumärken.

Årlig kontroll av din maskinpark.

Ett underhållsavtal innebär att en av våra vitvaruservicetekniker går igenom utrustning i tvättstugan minst en gång om året. Maskinerna rengörs och kontrolleras så att allt är helt och fungerar. Sammanlagt är det ett femtiotal punkter som kontrolleras, allt från luddfilter, tvättmedelsfack, tvätt- och torktrummor, till lampor, tillopp, avlopp, kablar och skyddsjordning. Detta gör att underhållskostnaderna minskas, maskinerna håller längre, samtidigt som du slipper avbrott och kan optimera användningen av utrustningen.

Prisexempel för en tvättstuga i normalskick, med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel, och med ett årligt serviceintervall kostar 4 575/år, inklusive moms.

Välkommen att höra av dig för mer information

Robin Olsen 
Verksamhetschef Fastighetsservice
Tel. 08-617 75 38 
robin.olsen@fastighetsagarna.se

Kundservice/Felanmälan ▸

08 – 617 76 00


Medlemsrådgivning ▸

020 – 510 511

Kundportalen Entré


Ditt digitala kontor | Logga in ▸

Läs mer om Entré här ▸

 • Offertförfrågan direkt!

  Kontakta Robin Olsen för offert eller om du vill veta mer.

   

   

  KONTAKT

  Robin Olsen
  Verksamhetschef
  Tel: 08-617 75 08

  E-post: robin.olsen@
  fastighetsagarna.se