Hyresförhandlingarna

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok
2016-10-14

Hyresförhandlingarna - nu i bloggform!

Nyfiken på hyresförhandlingarna för 2017 i Stockholm? Nu kan du som har intresse av förhandlingarna följa dem via Hyresförhandlingsbloggen – efter varje förhandlingstillfälle uppdateras bloggen med en kort sammanfattning av mötet.

Hyresförhandlingarna - nu i bloggform!

En central uppgift för Fastighetsägarna Stockholm är att agera motpart till Hyresgästföreningen i ramförhandlingarna om nästa års allmänna hyresutveckling.

”Allt fler visar intresse för händelseutvecklingen i hyresförhandlingarna och man vill kunna ta del av den på ett lättillgängligt sätt”, säger Nathalie Brard, förhandlingschef Fastighetsägarna Stockholm. ”Genom att löpande informera om rådande status och nästa steg i processen via bloggen förbättrar vi kommunikationen gentemot våra medlemmar samtidigt som vi ökar transparensen i vårt arbete.”

Syftet med bloggen är att synliggöra argumenten och buden i förhandlingsprocessen för att säkerställa att alla medlemmar har den information de behöver. Därför ska bloggen både ge en inblick i hur förhandlingarna fungerar och informera berörda parter om var i processen förhandlingarna befinner sig. 

På hyresförhandlingsbloggen.se hittar du, förutom sammanfattningarna, även relaterade debattartiklar samt viktig information till dig som förhandlar på egen hand. Du kan välja att prenumerera på nya inlägg via RSS eller e-post.

 

Kommentera

Kommentarer

Kommentera

Kommentera