Hyresförhandling bostäder

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Hyresförhandling och hyressättning av bostäder

Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till föreningen Fastighetsägarna Stockholm. Som ledande förhandlingsaktör i Stockholmsregionen har vi erfarenhet av att bistå såväl mindre som större fastighetsägare.

Genom löpande kontakt och samarbete med övriga regionföreningar har vi god kännedom om den lokala hyresmarknaden, vilket gör oss till en ännu starkare förhandlingspart.

Våra fastighetsjurister har mångårig erfarenhet av hyresförhandling och hyressättningsfrågor. Därutöver erbjuder vi juridisk rådgivning vid bruksvärdering, hyressättning vid ombyggnation eller nyproduktion av hyresrätter, rådgivning vid ombyggnation och renovering av hyresfastigheter samt juridiskt biträde vid processer i hyresnämnd och allmän domstol.

Har ni frågor eller vill veta mer kontakta förhandlingschef, Niklas Arnestrand 08-617 75 33 eller niklas.arnestrand@fastighetsagarna.se


  • Följ förhandlingarna på Hyresförhandlingsbloggen

    Intresserar du dig för vad som händer i hyresförhandlingarna 2017 i Stockholm? Numera hittar du senaste nytt om förhandlingarna på Hyresförhandlingsbloggen. Välkommen in!