Om oss

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Fastighetsägarna Service Stockholm

Fastighetsägarna Service Stockholm AB

Vi kan hus. Det har vi föreningen Fastighetsägarna Stockholm att tacka för. Allt sedan de startade oss för drygt 40 år sedan har de, med sina närmare 6000 medlemmar erbjudit oss en ovärderlig insyn i fastighetsbranschen; utvecklingen, lagstiftning, trender, och prognoser.

Det mesta har vi naturligtvis lärt oss genom arbetet med våra kunder, tusentals fastighetsägare som vi hjälper i stort och smått. Här lägger vi ofta örat mot marken för att lära oss ännu mer - om hus, ägande och fastighetsförvaltning.

Företagspresentation

Hus är en långsiktig investering. Den växer med tiden. Men den kommer att flagna också; kanske råka ut för en översvämning, behöva byggas ut, målas om och renoveras. Bra människor kommer att flytta in i din förening, men också en och annan som ställer till problem. Hissar kommer att stanna, lokalhyror ska förhandlas och stambyten planeras.

Ja, det händer mycket i ett hus. Det vet vi bättre än någon annan. Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning. Bland våra kunder finns tusentals bostadsrättsföreningar som vi hjälper i stort och smått. Somliga väljer att överlåta hela förvaltningen på oss, medan andra vill göra mycket själv och bara köper vår expertis.

Här finns några av landets skickligaste fastighetsjurister

Fastighetsägarna Service erbjuder både goda råd och praktisk avlastning. Här finns några av landets skickligaste fastighetsjurister, hyresförhandlare, handläggare, ekonomer, förvaltare, driftsingenjörer och fastighetsskötare. Alla med uppdrag att hjälpa dig och dina grannar med tjänster och produkter som gör det enklare och lönsammare att vara fastighetsägare.

När du blir kund hos oss rekommenderar vi att du även blir medlem i föreningen Fastighetsägarna Stockholm. Det var de som en gång startade oss och äger Fastighetsägarna Service. Som medlem i föreningen får du dessutom tillgång till en lång rad medlemsförmåner, som till exempel förmånliga ramavtal och kostnadsfri medlemsrådgivning.

Här kan du ladda ner våra företagspresentationer:


Välkommen in till oss!

Fastighetsägarna Service – i goda händer.

Kundservice/Felanmälan ▸

08 – 617 76 00


Medlemsrådgivning ▸

020 – 510 511

Kundportalen Entré


Ditt digitala kontor | Logga in ▸

Läs mer om Entré här ▸