Rör/VS

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Rör/VS

Är du kund hos oss på Fastighetsägarna Service eller medlem i Fastighetsägarna Stockholm har du tillgång till våra konkurrenskraftiga och attraktiva ramavtal med noggrant utvalda samarbetspartners i Stockholmsområdet.

Fastighetsägarna Service ramavtal underlättar för dig att göra trygga beställningar från kvalitetssäkrade leverantörer. Med Fastighetsägarna Service ramavtal har du som fastighetsägare eller bostadsrättsförening alltid tillgång till förmånliga priser på tjänster.

Vid större ombyggnationer och renoveringar erbjuder vi på Fastighetsägarna Service hjälp med upphandling och projektledning. Våra projektledare är en trygg partner som tar hand om och ansvarar för samtliga skeden i byggprocessen. Från upprättande av ett program för projektets innehåll till den tekniska slutkontrollen och den ekonomiska uppföljningen.

Välkommen att kontakta oss på kundservice@fastighetsagarna.se

Du hittar våra ramavtalsentreprenörer här till vänster. För att avropa avtalen eller begära offert från våra samarbetspartners hänvisa till ”Ramavtal Fastighetsägarna Service”.

För entreprenader som kräver elektronisk personalliggare är det lämpligt att använda beställningsskrivelsen som ligger under respektive ramavtalsentreprenör.
Mer info om personalliggare hittar du här

Vad är ett ramavtal?

Ett ramavtal är ett avtal som fastställer villkoren för kontrakt som senare kommer att tilldelas för en viss typ av vara eller tjänst. Ramavtalet reglerar vilka produkter och tjänster som entreprenören ska kunna leverera samt till vilket pris och vilka villkor som ska gälla.

Vad är ABT 06?

ABT 06 - Allmänna bestämmelser för totalentreprenader avseende byggnads-, anläggnings- och installationsarbeten som är avsedda att användas vid s.k. totalentreprenader, dvs entreprenader där entreprenören, utöver själva utförandet, även ska ta ansvar för både projektledning och utförande.