Uppsala

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Fastighetsägarna Service Uppsala

Uppsala i goda händer

Nu finns vi i Uppsala! Vårt mål är att vi ska göra det enklare och lönsammare för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Vi har över 100 års erfarenhet av fastighetsrelaterade frågor. Vi förstår att fastigheter måste vara lönsamma på både kort och lång sikt. Därför erbjuder vi på Fastighetsägarna Service Uppsala ett brett utbud av fastighetsrelaterade tjänster och produkter. Hos får du tillgång till några av landets skickligaste ekonomiska förvaltare och hyresanläggare och du kan få hjälp med att rusta upp tvättstugan eller byta säkerhetsdörrar då vi är landets ledande återförsäljare av fastighetsprodukter.

Vi hjälper dig gärna i utvecklingen eller förvaltningen av din bostadsrättsförening eller fastighet.

Fastighetsägarna Service Uppsala är ett helägt dotterbolag till branschorganisationen Fastighetsägarna MittNord och förvaltningsbolaget Fastighetsägarna Service.

 • En egen förvaltare till din hjälp

  Lång sikt är lönsamt

  En fastighet är en långsiktig investering. Därför bör du ha ett långsiktigt perspektiv på ditt fastighetsägande. Med en genomtänkt plan för både underhåll, investeringar och ekonomi, blir det enklare och lönsammare att vara fastighetsägare – med en fastighet som fortsätter att växa i värde.

  Ekonomi i balans

  Det viktigaste är att likviditeten är god och rymmer allt som behövs i huset, nu och i framtiden. Då blir inte bara livet enklare för dig och övriga i styrelsen. En ekonomi i balans premieras även av banker, försäkringsbolag och hugade spekulanter, om det skulle bli aktuellt att sälja fastigheten eller en lägenhet i bostadsrättsföreningen. För att inte tala om de boende som slipper plötsliga hyres- och avgiftshöjningar.

  En egen förvaltare till din hjälp!

  Våra erfarna medarbetare hanterar idag mängder med lägenheter på uppdrag av ett stort antal fastighetsägare. Vi fungerar ungefär som en ekonomiavdelning på distans, där du som kund har en egen personlig ekonomisk förvaltare och hyres- och avgiftshandläggare. Vardagar under kontorstid finns de alltid tillgängliga för kontakt via telefon och mejl. Läs mer ▸

 • Bästa tänkbara service och förmånliga priser

  Goda råd, bästa tänkbara service och förmånliga priser

  Den snabba tekniska utvecklingen ger ständigt nya möjligheter. Därför väljer allt fler att ta professionell hjälp vid uppgradering av teknik och utrustning i fastigheten.

  Fastighetsägarna Service Uppsala erbjuder tvättstugeutrustning, vitvaror och andra fastighetsrelaterade produkter från marknadens ledande leverantörer – till mycket konkurrenskraftiga priser. Men det är inte det som är finessen. Hos oss får du även vägledning av erfarna säljare att hitta den bästa lösningen för just era behov. Det gäller allt från enstaka produkter, till installation av hela tvättstugor.

  Behöver något repareras finns våra servicetekniker till hands. Eller varför inte teckna ett underhållsavtal. Med en årlig service håller maskinerna ännu längre.

Kundservice/Felanmälan ▸

08 – 617 76 00


Medlemsrådgivning ▸

020 – 510 511

Kundportalen Entré


Ditt digitala kontor | Logga in ▸

Läs mer om Entré här ▸