Avisering av hyror och avgifter

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Avisering av hyror och avgifter

Avisering av hyror och avgifter

Hyror och avgifter är grunden för din verksamhet. Med våra tjänster kan du alltid känna dig trygg. Vi hjälper dig med allt från enstaka hyresavier till obetalda hyror och inkasso.

Avisering

Din hyres- och avgiftshandläggare aviserar hyror och avgifter inför varje nytt kvartal och finns därefter tillgänglig under telefontid varje vardag för dem som har frågor. Om hyran/ avgiften inte betalas i tid går det automatiskt ut en påminnelse.

Autogiro

Om du vill ser vi till att hyror och avgifter kan betalas via autogiro och/eller e-faktura via din internetbank. Autogiroblankett kan du ladda ner här ›

Obetalda hyror och avgifter

Skulle det behövas går ärendet, på uppdrag av dig som kund, vidare till vår samarbetspartner inom inkasso. Din hyres- och avgiftshandläggare ansvarar också för att hyresfodranlistan alltid är korrekt uppdaterad i kundportalen, vilket ger dig full kontroll över om någon ligger efter med hyran/avgiften.

Rätt hyra och avgift

För att göra jobbet enklare för dig kan vi även sköta registret med hyresgäster och medlemmar. Nya uppgifter om hyror eller avgifter, byte av hyresgäst eller nya kontrakt och upplåtelser förs löpande in i systemet, oavsett om det gäller bostäder, lokaler, p-platser eller garage. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med att allt är korrekt.

Individuell mätning av förbrukningen

Har ni individuell mätning av exempelvis elförbrukningen ordnar vi så att avgiften debiteras på rätt hyres- eller avgiftsavi.

Överlåtelse av bostadsrätt

Vi hjälper även till att sammanställa och skicka ut uppgifter om överlåtelse av bostadsrätt till Skatteverket och till säljaren.

 

 

Kundservice/Felanmälan ▸

08 – 617 76 00


Medlemsrådgivning ▸

020 – 510 511

Kundportalen Entré


Ditt digitala kontor | Logga in ▸

Läs mer om Entré här ▸