Medlemskap

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Ett medlemskap som lönar sig

Som medlem i Fastighetsägarna kan du anlita våra experter på fastighetsjuridik, gå utbildningar till medlemspris samt ta del av en mängd olika rabatter hos våra förmånsleverantörer. Det är bara några av de fördelar som ett medlemskap innebär.

1. Juridisk hjälp och rådgivning

Våra jurister är specialiserade på fastighetsjuridik. Som medlem har ni alltid tillgång till deras kompetens till ett bra pris. Många medlemmar har juridiska frågor som kan besvaras på några minuter. Därför är det helt kostnadsfritt att ringa vår medlemsrådgivning på 0771-25 37 00. Den är bemannad dagligen mellan kl 09–15, varje vardag. Glöm inte att ha medlemsnumret nära till hands när ni ringer.

2. Kurser och utbildningar

Som branschorganisation vill vi höja kompetensen inom fastighetsbranschen. Därför erbjuder vi ett brett utbud av kurser inom bland annat juridik, förvaltning, energi och ekonomi. Vi erbjuder också en kurs tillsammans med KTH som ger högskolepoäng. Vid önskemål kan vi även skräddarsy kurser till er bostadsrättsförening.

3. Bra rabatter och förmåner

Vi erbjuder bra medlemspriser på produkter och tjänster som är relevanta för er bostadsrättsförening. Det kan till exempel handla om försäkringar, byggvaror, inredning, drivmedel och fastighetssystem.

4. Koll på branschen

I vårt digitala nyhetsbrev får ni aktuella nyheter samt information om möten och kurser. Dessutom får ni det regionala nyhetsbrevet Fastighetsägaren och den rikstäckande branschtidningen Fastighetstidningen i brevlådan.

5. Nätverk och seminarier

När ni blir medlem har ni möjlighet att gå på kostnadsfria föreläsningar, seminarier och möten där vi ger er den senaste informationen som är relevant för er bostadsrättsförening. Vi arrangerar också studiebesök och nätverksträffar.
 

Bli medlem – avgiftsfritt hela 2017 

Som ny medlem i Fastighetsägarna Uppsala erbjuder vi avgiftsfritt medlemskap hela 2017 samt 50% rabatt under 2018 och 25% rabatt under 2019.
 
 
 
Gratis rådgivning för medlemmar

 

Kundservice/Felanmälan ▸

08 – 617 76 00


Medlemsrådgivning ▸

020 – 510 511

Kundportalen Entré


Ditt digitala kontor | Logga in ▸

Läs mer om Entré här ▸