Panthantering

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Panthantering

Den som köper en bostadsrätt lånar ofta pengar med lägenheten som säkerhet. Vi hjälper dig att hålla koll på alla panter och överlåtelser och tar hand om administrationen som medföljer.

Pantregister

Du får hjälp att föra ett register över alla lån som tagits med bostadsrättslägenheter som säkerhet. Det betyder att vi håller koll på alla giltiga pantsättningar och överlåtelser för din räkning och skickar ut undertecknade pantbrev till långivarna. Och skulle någon som pantsatt lägenheten ligga efter med avgiften till föreningen, ser vi till att långivarna får besked om det.

Information till långivare, säljaren och Skatteverket

Skulle någon som pantsatt sin lägenhet ligga efter med avgiften till föreningen, ser vi till att långivarna får besked om det. Vi hjälper även till att sammanställa och skicka ut uppgifter om överlåtelser av bostadsrätt till Skatteverket och till säljaren.

 

Kundservice/Felanmälan ▸

08 – 617 76 00


Medlemsrådgivning ▸

020 – 510 511

Kundportalen Entré


Ditt digitala kontor | Logga in ▸

Läs mer om Entré här ▸