Tvättstugor

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Tvättstugor

Spara pengar på tvätten

Gamla och avskrivna maskiner är ingen garanti för billigare tvätt. Tvärtom. Nya maskiner sparar ofta upp till 80% av energikostnaderna. Ta hjälp av oss, så ser vi över hur du kan spara pengar i tvättstugan.

Nya maskiner eller en helt ny tvättstuga?

Gamla och avskrivna maskiner är ingen garanti för billigare tvätt. Tvärtom. Nya maskiner sparar ofta upp till 70 % av energikostnaderna. Ta hjälp av oss, så ser vi över hur du kan spara pengar i tvättstugan. Med våra underentreprenörer kan vi ta hand om hela processen vid såväl nybyggnation som renovering av tvästtugor, från inköp och leverans till installation och skrotning av gammal utrustning. Självklart har vi hantverkare som kaklar och målar, tar hand om el och vvs, och sist men inte minst, gör vi fint efter oss.

Moderna maskiner lönar sig

En tvättmaskin från slutet av 80-talet har en tvättkostnad på drygt 20 000 kronor om året, jämfört med endast 5 000 kronor för en ny.  Och ett nytt torkskåp drar bara hälften så mycket el som tjugo år gammal utrustning.  Nya, högcentrifugerande maskiner ger snabbare torkning, vilket sparar energi. Om du vill kan utrustningen kopplas till vattnet från fjärrvärmen eller bergvärmen, vilket sparar ännu mer. 

Med nya, effektiva maskiner i tvättstugan får du dessutom tid för flera tvättpass. Med rätt utrustning klarar en familj hela veckotvätten på bara tre timmar.

 

Kundservice/Felanmälan ▸

08 – 617 76 00


Medlemsrådgivning ▸

020 – 510 511

Kundportalen Entré


Ditt digitala kontor | Logga in ▸

Läs mer om Entré här ▸