Handbok i medborgardriven stadsutveckling

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Handbok i medborgardriven stadsutveckling

Du kan påverka stadens bortglömda ytor! För att inspirera och guida dig som vill påverka stadslivet i din stad har vi på Fastighetsägarna Stockholm tagit fram den här handboken med hjälp av arkitektkontoret White och Trafikkontoret.

Klicka på bilden för att ladda ner en pdf av boken

Handboken beskriver på ett konkret sätt hur man skaffar de tillstånd som krävs för att genomföra ett projekt med tillfällig arkitektur, och bjuder på kreativa tips och inspiration. Den guidar genom hela processen, från idé till succé, så att det blir enklare för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, näringsidkare och andra att utveckla att lägen tillsammans.

Genom att göra det lättare att genomföra den här typen av medborgardrivna aktiviteter vill Stockholms stad främja ett rikare stadsliv och skapa trivsammare miljöer med hjälp av stockholmana själva. 

Klicka här för att ladda ner boken och sätt igång ditt projekt!