BRF-föreläsning: Ny i styrelsen 14 sept

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Man och kvinna i publikenFoto: Scandinav Bildbyrå

BRF-föreläsning: Ny i styrelsen

14 september 18:00 - 20:00

Vår introduktionsföreläsning är till för dig som är ny i styrelsen. Här får du svar på dina frågor om vad styrelserollen innebär, vilka arbetsuppgifter som styrelsen ansvarar för och hur det praktiska styrelsearbetet i en bostadsrättsförening ser ut. Från föreläsningen får du med dig matnyttig kunskap och värdefulla handfasta tips till arbetet i din egen förening. Det här är en övergripande föreläsning som går in brett på flera ämnen som våra övriga föreläsningar tar upp.

Vi rekommenderar dig som är ny i styrelsen att först gå den här föreläsningen innan du anmäler dig någon av våra andra föreläsningar.

Tid: Torsdag 14 september 2017, kl 18:00-20:00
Plats: Fastighetsägarnas hus, Alströmergatan 14

Anmälan krävs - Anmäl dig här

Målsättning

Efter föreläsningen ska deltagarna ha fått en grundläggande förståelse för styrelsens arbete i en bostadsrättsförening.

Målgrupp

Nyblivna styrelseledamöter och suppleanter i bostadsrättsföreningar.

Kursledare

Lars Gustafsson och Ove Schramm.

Pris

Medlem ingen avgift.*

*Föreläsningen är helt kostnadsfri för dig som är medlem. Om du däremot skulle utebli utan avanmälan debiteras föreningen 500 kr (exkl. moms). Naturligtvis kan du överlåta din plats till en styrelsekollega. För dig som inte är medlem finns det möjlighet att delta till vårt ordinarie pris 2 500 kr i mån av plats.