Seminarium: Digital omvandlingsprocess

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Seminarium: Digitalt utvecklingsarbete

14 november 15:00 - 16:00

Detta seminarium kommer att handla om digitala omvandlingsprocesser och hur en bransch kan förnya sig med hjälp av digitalisering.

Datum och tid: Tisdag den 14 november 2017 kl. 15.00 - 16.00, efter seminariet följer ett mingel med lättare förtäring.
Plats: Fastighetsägarnas hus, Alströmergatan 14, hörsalen -2tr

Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar hos Fastighetsägarna Stockholm. Icke medlemmar betalar 500 kr (exklusive moms)/seminarium (faktureras).

Anmälan krävs - anmäl dig här

SvD har gjort en spännande resa under de senaste åren – från att ha varit i djupaste kris till att radikalt vända trenden uppåt. På seminariet får du höra om SvDs erfarenheter och om hur tekniken har använts strategiskt med målet att gå från röda till svarta siffror och återfå lönsamheten. 

Talare är Fredric Karén, chefredaktör på SvD, som har lett tidningens digitala utvecklingsarbete sedan 2013. 

Fyra inspirationsseminarier om digitalisering

Seminarieserien består av fyra fristående tillfällen som är öppna för alla. 
 
Läs mer om de övriga seminarierna: 

Fastighetsägarna Stockholm framtidsspanar

Digitalisering, delningsekonomi, automatisering, nya tjänster för hyresgäster och innovativa sätt att optimera lokaler och bostäder – det pratas mer och mer om hur fastighetsbranschen kommer att förändras inom de närmaste åren. 
 
Möjligheterna är näst intill oändliga och många tekniska lösningar finns redan. En stor utmaning för fastighetsägare är att förstå hur all ny teknik och nya innovationer kan kombineras och vad det kan innebära för affären på både kort och lång sikt. 
 
I höst bjuder Fastighetsägarna Stockholm därför in till en seminarieserie med digitalisering som tema, där vi utifrån olika perspektiv beskriver utmaningar och möjligheter som branschen står inför. Med detta vill vi skapa förutsättningar för fastighetsägare att vara rustade för framtiden. Dessa seminarier är också utmärkta tillfällen för dig som medlem att träffa och diskutera med andra fastighetsägare som står inför liknande utmaningar!

 

Aktiviteter i november


Till kalendern