Seminarium: IT-säkerhet i en digital värld

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Seminarium: IT-säkerhet i en digital värld

24 oktober 15:00 - 16:00

I takt med att fastigheter blir alltmer uppkopplade och många av dess funktioner och tjänster blir alltmer digitala uppstår frågor kring IT-säkerhet. Vem äger och ska äga de stora mängder data som samlas in via mätare och sensorer eller hämtas via internet? Hur lagras datan och finns det ett värde i den? Vem ansvarar för säkerheten?

Datum och tid: Tisdag den 24 oktober 2017 kl. 15.00 - 16.00, efter seminariet följer ett mingel med lättare förtäring. 

Plats: Fastighetsägarnas hus, Alströmergatan 14, hörsalen -2tr
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar hos Fastighetsägarna Stockholm. Icke medlemmar betalar 500 kr (exklusive moms)/seminarium (faktureras).
 
 
Talare är Åsa Schwarz, författare, säkerhetsexpert och Årets Säkerhetsprofil 2017.
 

Fyra inspirationsseminerier om digitalisering

Seminarieserien består av fyra fristående tillfällen som är öppna för alla. 
 
Läs mer om de övriga seminarierna: 

Fastighetsägarna Stockholm framtidsspanar

Digitalisering, delningsekonomi, automatisering, nya tjänster för hyresgäster och innovativa sätt att optimera lokaler och bostäder – det pratas mer och mer om hur fastighetsbranschen kommer att förändras inom de närmaste åren. 
 
Möjligheterna är näst intill oändliga och många tekniska lösningar finns redan. En stor utmaning för fastighetsägare är att förstå hur all ny teknik och nya innovationer kan kombineras och vad det kan innebära för affären på både kort och lång sikt. 
 
I höst bjuder Fastighetsägarna Stockholm därför in till en seminarieserie med digitalisering som tema, där vi utifrån olika perspektiv beskriver utmaningar och möjligheter som branschen står inför. Med detta vill vi skapa förutsättningar för fastighetsägare att vara rustade för framtiden. Dessa seminarier är också utmärkta tillfällen för dig som medlem att träffa och diskutera med andra fastighetsägare som står inför liknande utmaningar!