Lunchseminarium: Kunddriven fastighetsförvaltning

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

INSTÄLLT! Lunchseminarium: Kunddriven fastighetsförvaltning

31 augusti 11:00 - 12:30

Vill du veta hur nöjda dina hyresgäster är och vad de tycker om förvaltningskvaliteten? Som medlem i Fastighetsägarna Stockholm har du möjligheten att genom AktivBo genomföra en hyresgästundersökning för att få svar på detta.

Ett bra och effektivt sätt att ta reda på kvaliteten i förvaltningen är att fråga sina hyresgäster. Företaget Aktiv Bo kallar det ”Kunddriven fastighetsförvaltning” och erbjuder Fastighetsägarna Stockholms medlemmar en samordnad kundundersökning, till ett bra pris och med benchmark på köpet.

Fastighetsägarna Stockholm bjuder in till ett lunchseminarium där vi berättar mer om hur du som fastighetsägare kan arbeta med Kunddriven förvaltning.

Tid: Torsdag 31 augusti 2017, kl. 11.00-12.30
Plats: Fastighetsägarnas hus, Alströmergatan 14

Målgrupp: Privata fastighetsägare

Vi bjuder på enklare lunch.

 

Under seminariet medverkar också Lars Bergendahl från Bergendahls Fastighetsförvaltning, som delar med sig av sina erfarenheter av att aktivt arbeta med Kunddriven fastighetsförvaltning och berättar om fördelarna med att delta. Klicka här om du vill läsa mer om samarbetsavtalet och hur du som medlem kan ta del av de förmåner som det innebär.

Välkomna!