Proptech Networking Event

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

Proptech Networking Event

28 juni 17:00 - 19:00

Få saker är så beständiga som fastigheter, byggda att stå i hundratals år. Och få saker är så innovativa och flexibla som startups, i framkanten av den tekniska utvecklingen. Vad händer när de två möts?

Datum och tid: Onsdag 28 juni, kl. 17.00-19.00

Plats: Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36

Anmälan: Anmälan krävs - anmäl dig här. 

Vi tror att det kan bli början på något spännande. Genom att sammanföra energin och nytänkandet på startupscenen med resurserna och kunnandet i de etablerade företagen kan båda nå längre än förut. Därför skapar Fastighetsägarna Stockholm nu en digital inkubator.

 
En mötesplats och idémässigt växthus för PropTech, startups i fastighets-, bygg-, arkitekt-, circular economy- och big databranscherna, med flera.
 
Första steget är ett networking event i Stockholm som arrangeras tillsammans med LoopRocks, AMF Fastigheter, Gather och Fastighetstidningen. Där kommer startups att få möjlighet att presentera sina idéer för fastighetsbranschen, och etablerade företag kommer att kunna berätta vilka problem de behöver nya, smarta lösningar på.
 
Dessutom får du en chans att lära dig mer av intressanta talare som Billy McCormac, VD Fastighetsägarna Stockholm, och Mats Hederos, VD AMF Fastigheter, och möjlighet att bredda ditt nätverk.
 
Efteråt håller vi kontakten genom Fastighetsägarna Stockholms digitala inkubator, som hjälper nystartade och etablerade företag inom PropTech att hitta varandra.
 
Du får också höra mer om vår partner Gather Festival, "Skandinaviens South by Southwest". Konferensen anordnas för första gången i september i Stockholm och förenar stadsutveckling med tech, ekonomi, kommunikation, och demokrati. Du som fått denna inbjudan erbjuds 15% rabatt på biljetterna till Gather. Läs mer och använd rabattkoden GATHERxPROPTECH senast 30/6 på gatherfestival.com.
 
Egentligen är det enkelt: vi vill inspirera och se till att nya idéer sprids.