BRF-föreläsning: Valberedning 8 mars 2018

Fastighetsägarna använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

Ok

BRF-föreläsning: Valberedning

8 mars 18:00 - 19:30

Valberedningen har den viktigt uppgiften att förbereda de val som ska göras på kommande stämma. Hur väl valberedningen lyckas beror på hur förberedda de är och på vilket sätt de presenterar förtroendeuppdragen. Vi går igenom vad en valberedning ska och bör göra, var man börjar och hur det avslutas och vad styrelsearbetet innebär. Och kanske nyttigast av allt: du får du tips och idéer om hur du kan motivera medlemmar att engagera sig i föreningen.

Tid: Torsdag 8 mars 2018, kl 18.00-19.30
Plats: Fastighetsägarnas hus, Alströmergatan 14

Anmälan krävs - Anmäl dig här

Kaffe och smörgås serveras från kl 17.30 i loungen på plan -1tr.

Målsättning

Efter föreläsningen ska deltagarna ha kännedom hur en valberedning genomför sitt arbete på ett lyckat sätt.

Målgrupp

Valberedningen och styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar.

Kursledare

Ove Schramm

Pris

Medlem ingen avgift.*

*Föreläsningen är helt kostnadsfri för dig som är medlem. Om du däremot skulle utebli utan avanmälan debiteras föreningen 300 kr (exkl. moms). Du avbokar dig via e-post till: anmalan.stockholm@fastighetsagarna.se. Naturligtvis kan du överlåta din plats till en styrelsekollega. För dig som inte är medlem finns det möjlighet att delta till vårt ordinarie pris 2 500 kr i mån av plats.